Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29283
Title: Визначення вмісту нітрит- і нітрат-іонів у м’ясопродуктах потенціометричним методом
Authors: Шаповалова, І. І.
Пернеровська, А. С.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шаповалова І. І., Пернеровська А. С. Визначення вмісту нітрит- і нітрат-іонів у м’ясопродуктах потенціометричним методом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Антонов О. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 99
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29283
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-99.pdf188.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.