Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
2012
2013
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2041-2050 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
202
203
204
205
206
207
208
...
286
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Спектрофотометричне дослідження стійкості ліпідо-магнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Дуналіелла Саліна
Павлоцька, Л. Ф.
;
Цихановська, І. В.
;
Некрасова, О. В.
;
Вареніч, М. О.
2013
Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina.
Цихановська, І. В.
;
Цибань, Л. С.
;
Сніжко, А. А.
;
Давиденко, Г. О.
2013
Предпосылки конструирования технологии кулинарных изделий из жидкого бездрожжевого теста
Жуков, Е. В.
;
Сыкал, Е. А.
2013
Виробництво безглютенових маффінів із використанням борошна амаранту
Лазоренко, Н. П.
;
Дорохович, В. В.
;
Омельянченко, І. С.
2013
Екстрагування водоростевих каротиноїдів харчовими жирами
Горбань, В. Г.
;
Антоненко, С. П.
;
Старостенко, Є. О.
2013
Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
Доценко, В. Ф.
;
Гавриш, А. В.
;
Мирошник, Ю. А.
2013
Експертизайоцінюваннявмісту біологічно активнихречовин салатної продукції індау посівного (8 різновидів), вирощеного за різними технологіями
Павлюк, Р. Ю.
;
Соколова, Л. М.
;
Граділь, У. І.
;
Ткаченко, І. В.
2013
Вивчення якості гомогенізованих оздоровчих сиркових виробів, збагачених каротиноїдними добавками, отриманих із використанням нанотехнологій
Глубокий, Д. О.
;
Вітренко, Н. С.
2013
Вивчення впливу кріогенного шокового заморожування таподрібнення на БАР підчас отримання дрібнодисперсних добавок із селери
Погарська, В. В.
;
Кострова, К. В.
;
Горбунов, Е. В.
2013
Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
;
Борисенко, Т. О.
Discover
Author
13
Запаренко, Г. В.
12
Доценко, К. В.
9
Кіріченко, Д. В.
9
Лосінець, Ю. І.
9
Носач, А. Г.
9
Сазонова, В. В.
9
Соловйова, Т. Р.
8
Дибок, М. В.
8
Клеймьонова, В. В.
8
Корнієнко, Г. О.
.
next >
Date issued
1039
2012
912
2011
898
2013
Has File(s)
2849
true