Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32707
Title: Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них
Authors: Борисенко, Т. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Берестова, А. А.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Борисенко Т. О. Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Берестова А. А Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32707
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_128-128.pdf135.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.