Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32707
Title: | Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них |
Authors: | Борисенко, Т. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В. В. Берестова, А. А. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Борисенко Т. О. Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Берестова А. А Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 128. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32707 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_128-128.pdf | 135.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.