Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 98 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних систем
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П. П.
2012
Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою
Чорна, Н. В.
;
Андрєєва, С. С.
2012
Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів
Юрченко, С. Л.
;
Сороколат, Н. В.
2012
Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
2012
Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершків
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2012
Шляхи оновлення асортименту сирних напівфабрикатів
Трощий, Т. В.
;
Тютюкова, Д. О.
2012
Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання
Діхтярь, А. М.
;
Федак, Н. В.
;
Тимчук, С. М.
;
Поздняков, В. В.
2012
Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Хаустова, Т. М.
;
Діхтярь, А. М.
;
Федак, Н. В.
2012
Влияние процесса хранения на показатели качества мучных полуфабрикатов для приготовления хлебобулочных изделий
Самуйленко, Т. Д.
;
Гуринова, Т. А.
2012
Використання олійної сировини в технології бісквітних виробів
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Discover
Author
23
Павлюк, Р. Ю.
18
Погарська, В. В.
6
Лосєва, С. М.
5
Василенко, З. В.
5
Лисюк, Г. М.
4
Максимова, Н. П.
4
Наконечна, Ю. Г.
4
Хоменко, А. В.
3
Горальчук, А. Б.
3
Кострова, К. В.
.
next >
Date issued
98
2012