Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 98 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних системПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2012Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структуроюЧорна, Н. В.; Андрєєва, С. С.
2012Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктівЮрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В.
2012Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2012Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2012Шляхи оновлення асортименту сирних напівфабрикатівТрощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.
2012Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагріванняДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Тимчук, С. М.; Поздняков, В. В.
2012Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Федак, Н. В.
2012Влияние процесса хранения на показатели качества мучных полуфабрикатов для приготовления хлебобулочных изделийСамуйленко, Т. Д.; Гуринова, Т. А.
2012Використання олійної сировини в технології бісквітних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.