Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37154
Title: Дослідження системної води клейковини пшениці ЕПР-методом
Authors: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Жеребкін, М. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Дослідження системної води клейковини пшениці ЕПР-методом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 365-366.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37154
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_365-366.pdf147.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.