Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37140
Title: Розробка технології виробництва яблучних чипсів із підвищеною харчовою цінністю
Authors: Яшонков, О. А.
Червоний, В. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Яшонков О. А., Червоний В. М. Розробка технології виробництва яблучних чипсів із підвищеною харчовою цінністю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 340-342.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37140
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_340-342.pdf124.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.