Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37164
Title: Фізико-хімічне обґрунтування антиоксидантних властивостей рослин
Authors: Сімакова, О. О.
Никифоров, Р. П.
Боднарук, О. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сімакова О. О., Никифоров Р. П., Боднарук О. А. Фізико-хімічне обґрунтування антиоксидантних властивостей рослин. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 379-380.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37164
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_379-380.pdf121.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.