Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37164
Title: | Фізико-хімічне обґрунтування антиоксидантних властивостей рослин |
Authors: | Сімакова, О. О. Никифоров, Р. П. Боднарук, О. А. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сімакова О. О., Никифоров Р. П., Боднарук О. А. Фізико-хімічне обґрунтування антиоксидантних властивостей рослин. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 379-380. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37164 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_379-380.pdf | 121.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.