Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 184
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-05-22 | Особливості мотивації на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах | Ткаченко, О. П. |
2014-05-22 | Потенціал і напрями розвитку пізнавального туризму в Харківській області | Селютін, В. М. |
2014-05-22 | Розробка переліку послуг для екологічної сертифікації в готельному господарстві | Свідло, К. В.; Мелікян, М. Р. |
2014-05-22 | Консалтинг у ресторанному бізнесі | Полстяна, Н. В. |
2014-05-22 | Система чинників впливу на управління трудовим потенціалом підприємства. | Пічугіна, Т. С.; Шарапова, О. М. |
2014-05-22 | Методи дослідження соціального стану трудового колективу підприємства | Пічугіна, Т. С.; Слюніна, А. Г. |
2014-05-22 | Тенденції розвитку етнічної кухні Китаю у сфері готельно-ресторанного бізнесу | Мостова, Л. М.; Гізова, В. В. |
2014-05-22 | Роль стандартів сервісу в закладах індустрії гостинності | Малюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю. |
2014-05-22 | Дослідження методів роботи з персоналом на підприємствах ресторанного бізнесу | Левченко, М. М. |
2014-05-22 | Моделирование бизнес-процессов предприятия гостиничного хозяйства | Крылова, Л. В. |
2014-05-22 | Взаємозв'язок корпоративної культури й конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності | Кононенко, Т. П. |
2014-05-22 | Вплив кризових ситуацій на туристичну індустрію | Калєнік, К. В. |
2014-05-22 | Практичні аспекти менеджменту безпеки готельних підприємств | Заремба, П. О. |
2014-05-22 | Криза технології антикризового управління підприємства | Забродська, Л. Д.; Симонова, А. І. |
2014-05-22 | Особливості стратегічного розвитку підприємства | Забродська, Л. Д.; Алексеєнко, О. А. |
2014-05-22 | Соціальні аспекти антикризового управління трудовим колективом підприємства | Забродська, Г. І. |
2014-05-22 | Вплив сезонності на попит кейтеригових послуг | Жуков, Є. В.; Тимченко, С. А. |
2014-05-22 | Глобальні системи бронювання у сфері гостинності | Жуков, Є. В.; Разіна, В. Ю. |
2014-05-22 | Основні напрями інновацій у готельно-ресторанному бізнесі | Давидова, О. Ю. |
2014-05-22 | Показники рівня комфортності інтер'єрів приміщень готельно-ресторанного господарства | Гавриленко, В. Н. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 184