Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38062
Title: Система чинників впливу на управління трудовим потенціалом підприємства.
Authors: Пічугіна, Т. С.
Шарапова, О. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Пічугіна Т. С., Шарапова О. М. Система чинників впливу на управління трудовим потенціалом підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 283-284
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38062
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-283-284.pdf184.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.