Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38067
Title: Розробка переліку послуг для екологічної сертифікації в готельному господарстві
Authors: Свідло, К. В.
Мелікян, М. Р.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Свідло К. В., Мелікян М. Р. Розробка переліку послуг для екологічної сертифікації в готельному господарстві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 287-288
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38067
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-287-288.pdf246.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.