Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37689
Title: Основні напрями інновацій у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Давидова, О. Ю.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Давидова О. Ю. Основні напрями інновацій у готельно-ресторанному бізнесі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 255-256
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37689
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-255-256.pdf186.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.