Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37697
Title: Взаємозв'язок корпоративної культури й конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності
Authors: Кононенко, Т. П.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кононенко Т. П. Взаємозв'язок корпоративної культури й конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 271-272
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37697
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-271-272.pdf215.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.