Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30139
Title: Розробка проекту технології виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Желєва Т. С. Розробка проекту технології виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 75-76
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30139
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-75-76.pdf226.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.