Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок
Балабай, К. С.
;
Погарська, В. В.
;
Кумонок, І. С.
2020
Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Бессараб, О. С.
2020
Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
2020
Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАР
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.,
;
Балабай, К. С.
;
Кумонок, І. С.
2020
Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
2020
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Затула, А. В.
2020
Розробка інноваційної технології білкових рослинних добавок із бобових культур
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Уваров, Д. Д.
2020
Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2020
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Погарський, О. С.
2020
Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
Discover
Author
8
Павлюк, Р. Ю.
4
Балабай, К. С.
2
Котюк, Т. В.
2
Кумонок, І. С.
2
Лосєва, С. М.
2
Погарський, О. С.
1
Бессараб, О. С.
1
Дудник, К. В.
1
Затула, А. В.
1
Максимова, Н. П.
.
next >
Date issued
12
2020
Has File(s)
12
true