Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 245 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавокБалабай, К. С.; Погарська, В. В.; Кумонок, І. С.
2020Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиціБєляєв, В. О.; Гринченко, Н. Г.; Никифоров, Р. П.
2020Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактозиГніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М.
2020Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсівБольшакова, В. А.; Дроменко, В. М.; Онищенко, О. Б.
2020Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировиниВасильєва, О. О.
2020Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печиваГревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2020Розробка технологій оздоровчих кріодобавок із пряних овочів та соусів-дресингів із їх використанням.Дудник, К. В.; Макар, Л. О.
2020Перспективи використання порошків рослинного походження в технологіях пастильних кондитерських виробівКамсуліна, Н. В.; Набіх, Д. А.
2020Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшникуКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С.
2020Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберіганняГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.