Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
2016
2018
2019
2020
2021
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 26 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Мінеральний склад водоростей
Щербакова, Т. В.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Малюк, Л. П.
2014-05-22
Дослідження та моделювання процесу ультрафільтраційного концентрування білково-вуглеводної молочної сировини
Дейниченко, Г. В.
;
Гафуров, О. В.
2014-05-22
Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м’якого морозива
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
2014-05-22
Розробка способу одержання молочно-білкового напівфабрикату для виробництва десертної продукції
Дейниченко, Г. В.
;
Федак, В. І.
2014-05-22
Ефективність використання гідролізату з молюсків у виробництві хлібобулочних виробів
Дейниченко, Г. В.
;
Кірєєва, О. І.
2014-05-22
Визначення показників якості очищених пектинових концентратів
Дейниченко, Г. В.
;
Мазняк, З. О.
;
Гузенко, В. В.
2020
Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозива
Бєляєва, І. М.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
2020
Аналіз ресурсозбережної складової у виробництві пектинопродуктів
Дейниченко, Г. В.
;
Мазняк, З. О.
;
Гузенко, В. В.
2020
Основні теорії диспергування і гомогенізації молочної емульсії
Самойчук, К. О.
;
Дейниченко, Г. В.
2021
Вибір перспективних напрямів дослідження процесів концентрування молочної сировини
Дейниченко, Г. В.
;
Гузенко, В. В.
Discover
Author
5
Золотухіна, І. В.
4
Гузенко, В. В.
3
Бєляєва, І. М.
3
Мазняк, З. О.
3
Самойчук, К. О.
2
Листопад, Т. С.
2
Скриннік, В. І.
2
Щербакова, Т. В.
1
Беляева, И. М.
1
Гафуров, О. В.
.
next >
Date issued
7
2016
6
2014
6
2020
4
2021
2
2018
1
2019
Has File(s)
26
true