Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32918
Title: Визначення показників якості очищених пектинових концентратів
Authors: Дейниченко, Г. В.
Мазняк, З. О.
Гузенко, В. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Визначення показників якості очищених пектинових концентратів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 230-231
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32918
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-230-231.pdf193.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.