Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
2016
2018
2019
2020
2021
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 18 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Уведення доповнень до маркування губних помад, як необхідність підвищення поінформованості споживачів
Головко, М. П.
;
Акмен, В. О.
;
Юрченко, М. А.
2014-05-22
Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2014-05-22
Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Бакіров, М. П.
2014-05-22
М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складом
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2020
Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
;
Головко, М. П.
;
Применко, В. Г.
2020
. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2020
Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступність
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Применко, В. Г.
2021
Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировини
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Крикуненко, Л. О.
2016
Створення комплексу гелеутворювачів із заданими реологічними властивостями
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Скляр, А. О.
2016
Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду Anodonta
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
Discover
Author
11
Головко, Т. М.
4
Полупан, В. В.
4
Применко, В. Г.
3
Геліх, А. О.
3
Колесник, В. В.
3
Серік, М. Л.
2
Бакіров, М. П.
2
Крикуненко, Л. О.
2
Пенкіна, Н. М.
1
Акмен, В. О.
.
next >
Date issued
7
2016
4
2014
3
2019
3
2020
1
2021
Has File(s)
18
true