Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Уведення доповнень до маркування губних помад, як необхідність підвищення поінформованості споживачівГоловко, М. П.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А.
2014-05-22Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавкамиГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2014-05-22Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексамиГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2014-05-22М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складомГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2020Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберіганняГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.
2020. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральноїГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2020Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступністьГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2021Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировиниГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Крикуненко, Л. О.
2016Створення комплексу гелеутворювачів із заданими реологічними властивостямиГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Скляр, А. О.
2016Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.