Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31710
Title: Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Бакіров, М. П.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 174-175
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31710
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-174-175.pdf183.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.