Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 1563 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
...
157
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Гринченко, О. О.
;
Карпов, Р. В.
;
Рябець, О. Ю.
2014-05-22
Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини
Дуденко, Н. В.
;
Панікарова, Б. О.
2014-05-22
До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2014-05-22
Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2014-05-22
Інноваційні технології кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства
Калакура, М. М.
;
Мирська, О. В.
2014-05-22
The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina
Антоненко, С. П.
;
Серік, М. Л.
;
Буряк, І. А.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Дроменко, О. Б.
2014-05-22
Розширення класифікації біологічно активних добавок, які використовуються в оздоровчих та лікувальних продуктах харчування
Загоруйко, Г. Є.
;
Загоруйко, Ю. В.
2014-05-22
Удосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавок
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
2014-05-22
Розробка проекту технології виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Желєва, Т. С.
Discover
Author
17
Головко, Т. М.
16
Балабай, К. С.
16
Варипаєв, О. М.
16
Дубініна, А. А.
16
Максимова, Н. П.
15
Самохвалова, О. В.
14
Гринченко, Н. Г.
14
Загорулько, А. М.
14
Міносян, А. С.
14
Потапов, В. О.
.
< previous
next >
Date issued
383
2016
341
2014
291
2019
245
2020
240
2021
50
2018
1
2011
Has File(s)
1551
true