Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 41 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Визначення ступеня забруднення мембран УПМ-10 та їх регенерація після розділення фугату післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Л. В.; Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.
2016Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироваткиУкраїнець, А. І.; Маринін, А. І.; Святненко, Р. С.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Бойко, М. І.
2016Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівРоманченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А.
2016Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної сумішіКолісниченко, Т. О.; Северин, О. А.; Чорненька, В. Г.
2016Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиціШаповал, С. Л.
2016Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінностіКолісниченко, Т. О.; Бабіч, П. В.; Вареник, Т. С.
2016Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінностіКолісниченко, Т. О.; Сирота, А. К.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.
2016Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліномСабадаш, Н. І.; Пасічний, В. М.; Бахмут, Ж. О.; Ясінська, А. І.; Жаворонкова, Я. А.
2016Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробівПостнова, О. М.; Синдецька, Є. О.