Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді
Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді
Захист рослин у XXI столітті: проблеми та перспективи розвитку
Збірник студентських наукових праць кафедри ЮНЕСКО "Філософія людського спілкування" та соціально-гуманітарних дисциплін
Матеріали внутрівузівської науково-практичної конференції за підсумками виробничої практики студентів спеціальностей "Облік і оподаткування" та "Фінанси банківська справа та страхування"
Матеріали міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія"
Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі
Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ
Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України
Рыночная экономика: сегодня и завтра
Сервісна інженерія та нові матеріали в машинобудуванні
Стан і майбутнє лісового господарства, деревообробки та землевпорядкування
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
Теорія і практика сучасної науки очима молоді
Технічний прогрес в АПВ
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Біологічне різноманіття екосистем і сучасна стратегія захисту рослин
Дні студентської науки у ветеринарній медицині
Збалансоване використання та відтворення родючості ґрунтів в умовах глобальних змін клімату
Проблеми надійності та міцності машин і споруд
Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи
Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація
Сучасна кінологія: стан, проблеми, перспективи
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв
Товарознавча наука–традиції та сучасність
Традиції та інновації харчування туристів
Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 896 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначення
Свідло, К. В.
;
Ель-Та`алу, З. А.
2013
Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного
Лебеденко, Т. Є.
;
Васильєв, С. В.
;
Халаім, Т. І.
2013
Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба
Кучерук, З. І.
;
Цуканова, О. С.
;
Гордієнко, І. М.
2013
Розробка технології пісочного напівфабрикату підвищеної біологічної цінності
Постнова, О.М.
;
Василенко, С. М.
2013
Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста
Гревцева, Н. В.
;
Набоков, Д. О.
;
Даценко, А. М.
2013
Технологія кексового напівфабрикату геродієтичного призначення
Свідло, К. В.
;
Браженко, Г. В.
2013
Створення бісквітних виробів оздоровчої дії
Самохвалова, О. В.
;
Алієва, О. П.
;
Саркісян, С. С.
2013
Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба
Олійник, С. Г.,
;
Степанькова, Г. В.
;
Обаліса, М. Р.
2013
Використання борошна з голозерного ячменя для виробництва цукрового печива
Макарова, О. В.
;
Овчарик, І. С.
2013
Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукції
Кучерук, З. І.
;
Марченко, Ю. О.
;
Андренко, А. О.
Discover
Author
7
Дибок, М. В.
6
Лосінець, Ю. І.
5
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Черкашина, К. О.
3
Антоненко, Д. С.
3
Борзило, Ю. М.
3
Будаєва, А. І.
3
Бєлова, П. С.
3
Веріжнікова, І. В.
.
next >
Has File(s)
896
true