Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29602
Title: Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукції
Authors: Марченко, Ю. О.
Андренко, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Кучерук, З. І.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Марченко Ю. О., Андренко А. О. Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 68.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29602
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_68-68.pdf121.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.