Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29465
Title: Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного
Authors: Васильєв, С. В.
Халаім, Т. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Лебеденко, Т. Є.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Васильєв С. В., Халаім Т. І. Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Лебеденко Т. Є. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 59.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29465
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_59-59.pdf121.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.