Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29468
Title: Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначення
Authors: Ель-Та`алу, З. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Свідло, К. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ель-Та`алу З. А. Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29468
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_62-62.pdf121.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.