Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13648
Назва: | Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків |
Автори: | Завезиступ, Т.Ю. Рогачова, Д.Д. |
Науковий керівник : | Галясний, І.В. Запаренко, Г.В. |
Ключові слова: | олія;обліпихова олія;насіння чіа;чізкейки |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Завезиступ Т. Ю., Рогачова Д. Д. Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків / наук. керівники : І. В. Галясний, Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 24. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zavezistup_rogachova_stor24_2022.pdf | 154.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.