Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648
Название: Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків
Авторы: Завезиступ, Т.Ю.
Рогачова, Д.Д.
Научный руководитель: Галясний, І.В.
Запаренко, Г.В.
Ключевые слова: олія;обліпихова олія;насіння чіа;чізкейки
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Завезиступ Т. Ю., Рогачова Д. Д. Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків / наук. керівники : І. В. Галясний, Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 24.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zavezistup_rogachova_stor24_2022.pdf154.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.