Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13648
Title: | Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків |
Authors: | Завезиступ, Т.Ю. Рогачова, Д.Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Галясний, І.В. Запаренко, Г.В. |
Keywords: | олія;обліпихова олія;насіння чіа;чізкейки |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Завезиступ Т. Ю., Рогачова Д. Д. Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків / наук. керівники : І. В. Галясний, Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 24. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zavezistup_rogachova_stor24_2022.pdf | 154.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.