Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648
Title: Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків
Authors: Завезиступ, Т.Ю.
Рогачова, Д.Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Галясний, І.В.
Запаренко, Г.В.
Keywords: олія;обліпихова олія;насіння чіа;чізкейки
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Завезиступ Т. Ю., Рогачова Д. Д. Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків / наук. керівники : І. В. Галясний, Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 24.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.