Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13648
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Галясний, І.В. | - |
dc.contributor.advisor | Запаренко, Г.В. | - |
dc.contributor.author | Завезиступ, Т.Ю. | - |
dc.contributor.author | Рогачова, Д.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T09:02:23Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T09:02:23Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Завезиступ Т. Ю., Рогачова Д. Д. Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків / наук. керівники : І. В. Галясний, Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 24. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | олія | uk_UA |
dc.subject | обліпихова олія | uk_UA |
dc.subject | насіння чіа | uk_UA |
dc.subject | чізкейки | uk_UA |
dc.title | Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zavezistup_rogachova_stor24_2022.pdf | 154.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.