Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГалясний, І.В.-
dc.contributor.advisorЗапаренко, Г.В.-
dc.contributor.authorЗавезиступ, Т.Ю.-
dc.contributor.authorРогачова, Д.Д.-
dc.date.accessioned2022-11-15T09:02:23Z-
dc.date.available2022-11-15T09:02:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗавезиступ Т. Ю., Рогачова Д. Д. Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків / наук. керівники : І. В. Галясний, Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 24.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13648-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectобліпихова оліяuk_UA
dc.subjectнасіння чіаuk_UA
dc.subjectчізкейкиuk_UA
dc.titleПерспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейківuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.