Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610
Назва: Сучасні тенденції в спортивному харчуванні
Автори: Фісько, К.А.
Науковий керівник : Пивоваров, Є.П.
Андрєєва, С.С.
Діхтярь, А.М.
Ключові слова: харчування;спортивне харчування
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Фісько К. А. Сучасні тенденції в спортивному харчуванні / наук. керівники Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 9.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_fisko_stor9_2022.pdf181.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.