Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610
Title: | Сучасні тенденції в спортивному харчуванні |
Authors: | Фісько, К.А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пивоваров, Є.П. Андрєєва, С.С. Діхтярь, А.М. |
Keywords: | харчування;спортивне харчування |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Фісько К. А. Сучасні тенденції в спортивному харчуванні / наук. керівники Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 9. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_fisko_stor9_2022.pdf | 181.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.