Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610
Название: Сучасні тенденції в спортивному харчуванні
Авторы: Фісько, К.А.
Научный руководитель: Пивоваров, Є.П.
Андрєєва, С.С.
Діхтярь, А.М.
Ключевые слова: харчування;спортивне харчування
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Фісько К. А. Сучасні тенденції в спортивному харчуванні / наук. керівники Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 9.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_fisko_stor9_2022.pdf181.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.