Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, Є.П.-
dc.contributor.advisorАндрєєва, С.С.-
dc.contributor.advisorДіхтярь, А.М.-
dc.contributor.authorФісько, К.А.-
dc.date.accessioned2022-11-14T20:25:39Z-
dc.date.available2022-11-14T20:25:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФісько К. А. Сучасні тенденції в спортивному харчуванні / наук. керівники Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 9.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectспортивне харчуванняuk_UA
dc.titleСучасні тенденції в спортивному харчуванніuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_fisko_stor9_2022.pdf181.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.