Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2014
Випуск 1 (19)
Випуск 2 (20)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 92.
назад
1
2
3
4
...
10
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2014
Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв
Ботштейн, Бела Борисівна
;
Чорна, Ніна Вікторівна
2014
Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами
Калакура, Марія Михайлівна
;
Щирська, Оксана Владимировна
2014
Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини
Кушнір, Надія Анатоліївна
2014
Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Юдіна, Тетяна Іллівна
;
Рудоченко, Ольга Василівна
2014
Аналітичний огляд прогресивних процесів сушіння гідробіонтів
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Карнаушенко, Юлія Вікторівна
;
Гузенко, Василь Володимирович
;
Мар’єнков, Юрій Ігорович
2014
Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби
Постнов, Геннадій Михайлович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
;
Червоний, Віталій Миколайович
;
Яковлєв, Олег Володимирович
2014
Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини
Маяк, Віталій Іванович
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Ляшенко, Богдан Віталійович
;
Сардаров, Азіз Мурадович
2014
Аналіз енергоефективності процесу сушіння в тепломасообмінному модулі за умови підвищеного тиску
Потапов, Володимер Олексійович
;
Гриценко, Олег Юрійович
2014
Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
2014
Визначення гідравлічних опорів під час течії степеневих рідин
Білецький, Едуард Володимирович
;
Петренко, Олена Володимирівна
Просмотр
Автор
7
Крутовий, Жорж Андрійович
4
Дьяков, Олександр Георгійович
4
Прісс, Олеся Петрівна
3
Борисова, Аліна Олексіївна
3
Запаренко, Ганна Володимирівна
3
Захаренко, Віталій Олександрович
3
Павлюк, Раїса Юріївна
3
Петренко, Олена Володимирівна
3
Погарська, Вікторія Вадимівна
3
Постнов, Геннадій Михайлович
.
дальше >
Тема
5
quality
5
вироби
5
заморожування
5
зберігання
5
качество
5
температура
5
хранение
5
якість
4
drying
4
freezing
.
дальше >
по дате выпуска
90
2014
Has File(s)
90
true