Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2013
Випуск 1 (17) Ч1
Випуск 1 (17) Ч2
Випуск 2 (18)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 128 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С. С.
2013
Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності
Дубініна, А. А.
;
Ленерт, С. О.
;
Круглова, О. С.
2013
Моделювання лібраційних коливань молекул води
Малафаєв, М. Т.
2013
Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування
Крутовий, Ж. А.
2013
Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію
Шурдук, І. В.
;
Серік, М. Л.
;
Карпов, Р. В.
2013
Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
2013
Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів
Дюкарева, Г. І.
;
Соколовська, О. О.
2013
Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення
Одарченко, Д. М.
;
Кудряшов, А. І.
;
Бабіч, А. О.
2013
Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі
Одарченко, М. С.
;
Сесь, А. М.
;
Соколова, Є. Б.
2013
Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів
Онищенко, В. М.
;
Шубіна, Л. Ю.
;
Хохітва, К. В.
Discover
Author
10
Павлюк, Р. Ю.
9
Погарська, В. В.
8
Головко, М. П.
7
Крутовий, Ж. А.
6
Дубініна, А. А.
5
Дейниченко, Г. В.
5
Дюкарева, Г. І.
5
Запаренко, Г. В.
5
Лосєва, С. М.
4
Ленерт, С. О.
.
next >
Subject
7
заморожування
5
напівфабрикати
5
харчові продукти
4
кондитерські вироби
4
сушіння
3
дитяче харчування
3
ковбасні вироби
3
молюски
3
нутрієнти
3
функціональні продукти
.
next >
Date issued
124
2013
1
2012
Has File(s)
125
true