Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.007 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначенняОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Бабіч, А. О.
2013Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишніВасилишина, О. В.
2013Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2013Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Бондаренко, В. А.
2013Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М.
2013Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'ясаЯнчева, М. О.; Гринченко, О. О.
2013Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочахСподар, К. В.