Browsing by Author Юдіна, Т. І.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Вивчення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин | Юдіна, Т. І.; Рудоченко, О. В. |
2018 | Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробів | Юдіна, Т. І. |
2019 | Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексів | Юдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.; Кравченко, Т. В. |
2011 | Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин | Дейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Бесіда, С. М. |
2011 | Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин | Юдіна, Т. І.; Астахова, Є. В. |
2012 | Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення | Дейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Назаренко, І. А. |
2023 | Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні | Безрученко, О. М.; Юдіна, Т. І. |
2015 | Обґрунтування вибору білково-вуглеводної молочної сировини для молочних коктейлів | Юдіна, Т. І.; Погребовська, Т. В. |
2021 | Обґрунтування вибору вторинної молочної сировини в технології низьколактозних кисломолочних напоїв | Юдіна, Т. І.; Серенко, А. А. |
2011 | Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС) | Дейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Ветров, В. М. |
2019-05-15 | Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенових кексів | Юдіна, Т. І.; Безрученко, О. М. |
2016 | Функціонально-технологічні властивості напівфабрикатів для десертної продукції на основі скoлотин та їх УФ-концентрату | Юдіна, Т. І.; Золотухіна, І. В. |