Browsing by Author Юдіна, Т. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вивчення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотинЮдіна, Т. І.; Рудоченко, О. В.
2018Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробівЮдіна, Т. І.
2019Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексівЮдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.; Кравченко, Т. В.
2011Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотинДейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Бесіда, С. М.
2011Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотинЮдіна, Т. І.; Астахова, Є. В.
2012Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначенняДейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Назаренко, І. А.
2023Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганніБезрученко, О. М.; Юдіна, Т. І.
2015Обґрунтування вибору білково-вуглеводної молочної сировини для молочних коктейлівЮдіна, Т. І.; Погребовська, Т. В.
2021Обґрунтування вибору вторинної молочної сировини в технології низьколактозних кисломолочних напоївЮдіна, Т. І.; Серенко, А. А.
2011Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС)Дейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Ветров, В. М.
2019-05-15Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенових кексівЮдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.
2016Функціонально-технологічні властивості напівфабрикатів для десертної продукції на основі скoлотин та їх УФ-концентратуЮдіна, Т. І.; Золотухіна, І. В.