Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19426
Title: Обґрунтування вибору вторинної молочної сировини в технології низьколактозних кисломолочних напоїв
Authors: Юдіна, Т. І.
Серенко, А. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Юдіна Т. І., Серенко А. А. Обґрунтування вибору вторинної молочної сировини в технології низьколактозних кисломолочних напоїв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 131-132.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19426
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-131-132.pdf142.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.