Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26258
Title: | Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробів |
Authors: | Юдіна, Т. І. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Юдіна Т. І. Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробів: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 100-101. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26258 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-100-101.pdf | 161.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.