Browsing by Author Шубіна, Л. Ю.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначенняОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С.
2012Вплив водяних екстрактів лікарських рослин на міцнісні властивості натуральних ковбасних оболонокШубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.
2013Вплив модифікованих оболонок на втрати маси під час виробництва та зберігання смажених ковбасШубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.
2012Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослинДоманова, О. В.; Шубіна, Л. Ю.
2012Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонокОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С.
2011-10-20Експертиза якості текстильних ниток, які реалізуються на споживчому ринку ХарковаСорокіна, С. В.; Шубіна, Л. Ю.; Афанасьєва, В. А.
2013Застосування діаграми Ісікави в системі управління ризиками під час митного оформлення продовольчих товарівЯнушкевич, Д. А.; Шубіна, Л. Ю.; Чуб, Д. І.
2023Корекція складу кисломолочних продуктівШубіна, Л. Ю.
2011Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонокШубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.; Непочатих, Т. А.
2011Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробівОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Янчева, М. О.; Островерх, І. С.
2012Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукціїЧуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М.
2022Призначення харчової продукції функціонального напрямуШубіна, Л. Ю.
2011-10-20Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництвіДоманова, О. В.; Шубіна, Л. Ю.
2022Сучасні проблеми товарознавства як наукиШубіна, Л. Ю.
2011Товарознавча оцінка якості м'ясних січених напівфабрикатів, що реалізуються в торговій мережі міста ХарковаШубіна, Л. Ю.; Курянська, О. Ю.
2013Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібівОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Хохітва, К. В.
2017Якість продуктів харчування – основа конкурентоспроможності вітчизняних технологійШубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.; Кононов, В. М.