Browsing by Author Шубіна, Л. Ю.
Showing results 1 to 17 of 17
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення | Онищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С. |
2012 | Вплив водяних екстрактів лікарських рослин на міцнісні властивості натуральних ковбасних оболонок | Шубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В. |
2013 | Вплив модифікованих оболонок на втрати маси під час виробництва та зберігання смажених ковбас | Шубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В. |
2012 | Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин | Доманова, О. В.; Шубіна, Л. Ю. |
2012 | Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок | Онищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С. |
2011-10-20 | Експертиза якості текстильних ниток, які реалізуються на споживчому ринку Харкова | Сорокіна, С. В.; Шубіна, Л. Ю.; Афанасьєва, В. А. |
2013 | Застосування діаграми Ісікави в системі управління ризиками під час митного оформлення продовольчих товарів | Янушкевич, Д. А.; Шубіна, Л. Ю.; Чуб, Д. І. |
2023 | Корекція складу кисломолочних продуктів | Шубіна, Л. Ю. |
2011 | Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок | Шубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.; Непочатих, Т. А. |
2011 | Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів | Онищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Янчева, М. О.; Островерх, І. С. |
2012 | Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції | Чуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М. |
2022 | Призначення харчової продукції функціонального напряму | Шубіна, Л. Ю. |
2011-10-20 | Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництві | Доманова, О. В.; Шубіна, Л. Ю. |
2022 | Сучасні проблеми товарознавства як науки | Шубіна, Л. Ю. |
2011 | Товарознавча оцінка якості м'ясних січених напівфабрикатів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова | Шубіна, Л. Ю.; Курянська, О. Ю. |
2013 | Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів | Онищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Хохітва, К. В. |
2017 | Якість продуктів харчування – основа конкурентоспроможності вітчизняних технологій | Шубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.; Кононов, В. М. |