Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4876
Title: Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок
Authors: Онищенко, В. М.
Шубіна, Л. Ю.
Островерх, І. С.
Keywords: натуральні ковбасні оболонки;кишкові оболонки;ковбасні вироби
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 315-320.
Abstract: Надано аналіз жиропроникності як показника комплексу захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок та стандартних методів її визначення. На підставі одержаних результатів дослідження жиропроникності основних видів кишкових оболонок встановлено доцільність та запропоновано шляхи її зниження, що дозволить підвищити технологічні та споживні властивості ковбасних виробів.
The analysis of the grease penetration as the index of the complex protective properties of natural sausage casings and standard methods for its determination were given. On the base of the research results of grease penetration of main types of guts casings the suitability was established and the ways of its reducing were suggested. It allows improving technological and consumer properties of sausage products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4876
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_52.pdf260.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.