Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24402
Title: Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництві
Authors: Доманова, О. В.
Шубіна, Л. Ю.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Доманова О. В., Шубіна Л. Ю. Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництві. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 9-10
Series/Report no.: Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24402
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-9-10.pdf242.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.