Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24402
Title: | Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництві |
Authors: | Доманова, О. В. Шубіна, Л. Ю. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Доманова О. В., Шубіна Л. Ю. Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництві. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 9-10 |
Series/Report no.: | Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24402 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-9-10.pdf | 242.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.