Browsing by Author Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-11-11Cпосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіаШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2017Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2021Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жируШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Ніколаєнко, Дарія Дмитрівна
2018Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробівГревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Набоков, Дмитро Олександрович
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітуШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Гогулько, Надія Валентинівна
2019Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Степанькова, Галина Вячеславівна
2015Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Головко, Микола Павлович; Роговий, Іван Станіславович; Рогова, Алла Леонідівна
2020Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениціОлійник, Світлана Георгіївна; Болховітіна, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2023Кондитерська майстерністьКасабова, Катерина Рубенівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2015Контроль якості та безпека продукції галузіШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Методологія та організація наукових дослідженьШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2016Методологія та організація наукових дослідженьСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Кравченко, Олена Іванівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2023Наукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. 181 «Харчові технології»Степанькова, Галина Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна
2012Основи наукових досліджень і технічної творчостіЛисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2018Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберіганняШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитрівна
2015Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кравченко, Олена Іванівна
2015Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна
2018-05-25Спосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна; Якименко, Дар'я Олексіївна