Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43436
Title: Наукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. 181 «Харчові технології»
Authors: Степанькова, Галина Вячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Наукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків: б. в., 2023. 49 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43436
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_nauk_pryntsypy_181_23.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.