Browsing by Author Червоний, В. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 63  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Аналіз способів очищення тушок рибиЧервоний, В. М.; Кононикін, В. Д.
2011Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировиниПостнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2019Аналіз фізичних методів впливу на сільськогосподарську сировинуЧервоний, В. М.; Постнов, Д. Г.
2022Аналіз існуючих конструктивних рішень процесу очищення тушок риби від лускиКононикін, В. Д.; Червоний, В. М.
2010Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировиниПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2019-05-15Апаратурне оформлення способу виробництва рибних бульйонів на основі ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2009Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установкиПостнов, Г. М.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2020Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
2022Використання ентомофагії в закладі ресторанного господарства з азійською кухнею, що проєктуєтьсяЧервоний, В. М.; Бабчик, М. О.
2019Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировиниЧервоний, В. М.; Сємікоз, К. Е.; Афукова, Н. О.
2019Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустріїГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.
2009До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсійПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2020Досвід організації дистанційних курсів для здобувачів інженерної спеціальностіЧервоний, М. В.; Червоний, В. М.
2021Дослідження виходу анатомічних частин ставкової рибиЗолотухіна, І. В.; Кононикін, В. Д.; Червоний, В. М.
2016Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатораПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В.
2017Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництваПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Челомбітько, В. О.; Постнова, О. М.
2010Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервівПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Кузьмінов, А. М.
2019Дослідження якісних показників процесу відновлення сухого молокаПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2010Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловостіПостнов, Г. М.; Дядюк, М. А.; Червоний, В. М.
2012Експериментальне дослідження впливу характеристик ультразвукових хвиль на зміну температури жирової сировиниПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.