Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64500
Title: Дослідження впливу ультразвукової обробки на збільшення тривалості зберігання суміші для виготовлення м’якого морозива
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М. Дослідження впливу ультразвукової обробки на збільшення тривалості зберігання суміші для виготовлення м’якого морозива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 256-257.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64500
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_256-257.pdf116.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.