Browsing by Author Хацкевич, Ю. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 41  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Хацкевич, Ю. М.; Іванніков, П. В.; Ленерт, С. О.
2019-05-15Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукціїХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.
2020Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачівХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2011Використання добавок радіозахисної дії у хлібобулочних виробахХацкевич, Ю. М.; Горобець, В. В.
2013Висвітлення питань удосконалення законодавства в лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Потапов, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Гапонцева, О. В.
2012Висвітлення питань щодо сучасної політики України із захисту прав споживачів під час вивчення дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Дубініна, А. А.; Хацкевич, Ю. М.
2014-05-22Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копченняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Онищенко, В. М.
2012Дослідження активної кислотності розчинів фосфатних препаратів, що застосовуються для ін’єкційного засолу рибиХацкевич, Ю. М.; Сафонова, О. М.; Кобрін, В. М.
2018Дослідження в’язкості середньокалорійних майонезів на основі купажованої оліїЗахаренко, В. О.; Хацкевич, Ю. М.
2013Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженоїХацкевич, Ю. М.; Черевичина, Н. І.; Марченко, О. Д.
2018Дослідження процесу автоокиснення рослинної олії під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Іванніков, П. В.
2011-10-20Дослідження реологічних власивостей ікри зернистої лососевоїХацкевич, Ю. М.; Верешко, Н. В.; Ольховська, В. С.
2012Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженоїХацкевич, Ю. М.; Черевична, Н. І.; Борисова, А. О.
2011-05-19Дослідження якості майонезів під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Іванченко, О. С.
2020Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якостіЩербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А.
2020Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2014Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості та споживних властивостей продуктів дитячого харчування на молочній основі» (заключний)Хацкевич, Ю. М.; Дейниченко, Г. В.; Дуденко, Н. В.; Черевична, Н. І.; Головко, Т. М.; Марченко, О. Д.; Довгорученко, О. Ю.
2018Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості цукатів з редьки при виробництві та зберіганні дослідження якості цукатів з редьки при виробництві та зберіганні» (остаточний)Селютіна, Г. А.; Янчева, М. О.; Дейниченко, Г. В.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Онищенко, В. М.; Іванніков, П. В.; Сколовсь, О. О.; Гапонцева, О. В.; Рачкован, О. Д.; Вільчи, Д. М.; Ляшко, М. В.
2016Звіт про науково-дослідну роботу № 01-15-16Б «Формування якості нових продуктів на основі гречаної крупи і пшона» (заключний)Дубініна, А. А.; Янчева, М. О.; Селютіна, Г. А.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.; Попова, Т. М.; Онищенко, В. М.; Беляєва, І. М.; Рачкован, О. Д.; Ватула, Т. С.; Онищенко, А. В.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 08-18-19 Б «Удосконалення способів зберігання плодів та овочів з використанням плівкоутворюючих композицій» (остаточний)Летута, Т. М.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Іванніков, П. В.; Онищенко, В. М.; Віннікова, В. О.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І.; Фролова, Т. В.; Новікова, В. С.