Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Title: | Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої |
Authors: | Хацкевич, Ю. М. Черевична, Н. І. Борисова, А. О. |
Keywords: | просолювання сьомги охолодженої;тузлук (сольовий розчин);сьомга |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Борисова А. О. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 311-315. |
Abstract: | Досліджено залежність швидкості проходження процесу
просолювання сьомги охолодженої, що вирощується промислово, від
концентрації NaCl у тузлуку (сольовому розчині). Dependence of the speed of salting refrigerated industrially grown salmon on NaCl concentration in brine (salt solution) is researched. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_51.pdf | 244.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.