Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Title: Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої
Authors: Хацкевич, Ю. М.
Черевична, Н. І.
Борисова, А. О.
Keywords: просолювання сьомги охолодженої;тузлук (сольовий розчин);сьомга
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Борисова А. О. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 311-315.
Abstract: Досліджено залежність швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої, що вирощується промислово, від концентрації NaCl у тузлуку (сольовому розчині).
Dependence of the speed of salting refrigerated industrially grown salmon on NaCl concentration in brine (salt solution) is researched.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_51.pdf244.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.