Browsing by Author Хаустова, Т. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження амінокислотного складу крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2013Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2020Компетентнісна синергія в організації освітнього процесу в соціальних мережахХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2019Методологічні особливості створення освітнього контенту в соціальних мережахХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2019-05-15Обґрунтування технології продукції з листкового тіста з використанням жирового напівфабрикатуДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М.
2010Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Полевич, В. В.; Федак, Н. В.
2021Особливості забезпечення харчуванням споживачів закладів соціальної сфериЧорна, Н. В.; Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М.
2011Особливості технології випечених індустріальних напівфабрикатівХаустова, Т. М.; Пігаль, М. З.
2011Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складомФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Желєва, Т. С.
2012Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тістаЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М.
2018Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тістаФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Хаустова, Т. М.
2011-05-19Перспективи розвитку виробництва харчових продуктів функціонального призначенняФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.
2018Перспективи розвитку технології закритих пирогів для мережі спеціалізованих підприємств ресторанного господарстваХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2022Проблемні питання та координація роботи розробника програмного забезпечення для закладів готельно-ресторанного бізнесуХаустова, Т. М.; Гончаров, О. С.
2021Сучасні тенденції розвитку дистанційного навчанняФедак, Н. В.; Котляр, О. В.; Хаустова, Т. М.
2011-05-19Технологічні аспекти виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2021-04-08Технологія виробництва пісочного печива з використанням арахісової пастиХаустова, Т. М.; Солодков, Р. В.
2019Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.
2012Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Федак, Н. В.