Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Дослідження амінокислотного складу крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В. |
2013 | Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В. |
2013 | Залежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В. |
2020 | Компетентнісна синергія в організації освітнього процесу в соціальних мережах | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Ботштейн, Б. Б. |
2019 | Методологічні особливості створення освітнього контенту в соціальних мережах | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М. |
2019-05-15 | Обґрунтування технології продукції з листкового тіста з використанням жирового напівфабрикату | Діхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М. |
2010 | Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Полевич, В. В.; Федак, Н. В. |
2021 | Особливості забезпечення харчуванням споживачів закладів соціальної сфери | Чорна, Н. В.; Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М. |
2011 | Особливості технології випечених індустріальних напівфабрикатів | Хаустова, Т. М.; Пігаль, М. З. |
2011 | Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом | Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Желєва, Т. С. |
2012 | Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста | Чорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М. |
2018 | Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тіста | Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Хаустова, Т. М. |
2011-05-19 | Перспективи розвитку виробництва харчових продуктів функціонального призначення | Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М. |
2018 | Перспективи розвитку технології закритих пирогів для мережі спеціалізованих підприємств ресторанного господарства | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В. |
2022 | Проблемні питання та координація роботи розробника програмного забезпечення для закладів готельно-ресторанного бізнесу | Хаустова, Т. М.; Гончаров, О. С. |
2021 | Сучасні тенденції розвитку дистанційного навчання | Федак, Н. В.; Котляр, О. В.; Хаустова, Т. М. |
2011-05-19 | Технологічні аспекти виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В. |
2021-04-08 | Технологія виробництва пісочного печива з використанням арахісової пасти | Хаустова, Т. М.; Солодков, Р. В. |
2019 | Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного | Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М. |
2012 | Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Федак, Н. В. |