Browsing by Author Фощан, А. Л.
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції | Гринченко, О. О.; Фощан, А. Л.; Гринченко, Н. Г.; Радченко, А. Е. |
2023 | Наукове обґрунтування ресурсозберігаючих технологій виробництва желейної продукції | Фощан, А. Л. |
2012 | Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів | Фощан, А. Л.; Григоренко, А. М. |
2011-05-19 | Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної природи методом математичного моделювання | Григоренко, А. М.; Торяник, Д. О.; Фощан, А. Л. |
2021 | Організація освітнього процесу: можливості індивідуалізації навчання | Радченко, А. Е.; Фощан, А. Л.; Новрузов, А. Н. |
2017 | Роль международного сотрудничества в инновационном развитии университета | Фощан, А. Л. |
2019 | Роль міжнародного співробітництва в інноваційному розвитку університету | Фощан, А. Л. |
2019 | Роль міжнародного співробітництва в інноваційному розвитку університету | Фощан, А. Л. |
2019 | Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців харчової і готельної індустрії | Фощан, А. Л. |
2010 | Технології удосконалення якості желейної продукції | Фощан, А. Л.; Григоренко, А. М. |