Browsing by Author Фощан, А. Л.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукціїГринченко, О. О.; Фощан, А. Л.; Гринченко, Н. Г.; Радченко, А. Е.
2023Наукове обґрунтування ресурсозберігаючих технологій виробництва желейної продукціїФощан, А. Л.
2012Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробівФощан, А. Л.; Григоренко, А. М.
2011-05-19Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної природи методом математичного моделюванняГригоренко, А. М.; Торяник, Д. О.; Фощан, А. Л.
2021Організація освітнього процесу: можливості індивідуалізації навчанняРадченко, А. Е.; Фощан, А. Л.; Новрузов, А. Н.
2017Роль международного сотрудничества в инновационном развитии университетаФощан, А. Л.
2019Роль міжнародного співробітництва в інноваційному розвитку університетуФощан, А. Л.
2019Роль міжнародного співробітництва в інноваційному розвитку університетуФощан, А. Л.
2019Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців харчової і готельної індустріїФощан, А. Л.
2010Технології удосконалення якості желейної продукціїФощан, А. Л.; Григоренко, А. М.